Servis računara – “Perins Inženjering” Novi Sad  je servis sa dobrim preporukama.
Postojimo više godina i slovimo  kao kvalitetan servis. Uz uslugu servisa, možete dobiti i veliki broj saveta, na primer: Kako da računar koristite shodno njegovim perfomansama pravilno čuvate i održavate.

Održavanje je veoma bitno za elektronske uređaje a posebno za računare i prateću računarsku opremu. Da bi računar pravilno radio, potrebno je povremeno čišćenje, radi boljeg protoka vazduha, kao i redovane opservacije-monitoringa operativnog sistema i pratećih programa. U sklopu održavanja računara vršimo i održavanje računarskih periferija: popravka laserskih štampača, popravka skenera, servis  monitora i drugo. Posedujemo i potrošni materijal za laserske štampače.

Raspolažemo velikim brojem rezervnih delova, kako za nove, tako i za računare starijih generacija.

 


-Računare popravljamo u prostorijama koje su verifikovane ISO standardima,i cela procedura je u skladu sa ISO 9001 standardom,-Servis obično obavimo u toku jednog radnog dana, -vaše podatke skladištimo i čuvamo ih nakon popravke ponovo vraćamo u računar, -Ugrađujemo komponente prema dogovoru i prema klasi kvalieteta  u dobrom odnosu cene i kvaliteta, -Hardverski servis (odstranjivanje prašine sa hardverskih komponeneti i ventilatora, zamena neispravnih delova),-Održavanje sistema (izmene i dopune sistema, revizija softvera, podešavanje upravljačkih programa),-Reisntalacija  operativnog sistema i upravljačkih programa ,aplikativni softver,-Antivirus zaštitu i uklanjanje virusa, malware,spy  softvera,-Postavljanje modula za pravljenje rezervne kopije Vaših podataka,-Oporavak i spasavanje podataka sa neispravnih uredjaja za čuvanje  podataka.